HTML

Öko mami

Friss topikok

  • Eva Nagy: Tisztelt cím! lehet nálatok borax-ot venni? Mert nem találom itt az oldalon a lehetőséget! Köszön... (2020.10.07. 08:29) Bórax

2013.02.13. 01:00 Lollipop grafika

Marhaepe szappan - egy különleges folttisztító

A marhaepe lipázokat és proteázokat, zsír- és tojás-fehérjebontó enzimeket tartalmaz, melyek segítségével az akár  több éve beágyazódott öreg szennyeződések is kiszedhetők. A természetes marhaepe kivonatot tartalmazó szappan mindenféle makacs fű-, vér-, vörösbor-, olaj-, zsír-, vagy rúzsfoltot képes eltávolítani.

Semmilyen kellemetlen illata nincsen; színező anyagot vagy mesterséges aromát nem tartalmaz, biológiailag 100 %-ban lebomlik. Hihetetlenül erős tisztítóereje van, de nem károsítja a ruhákat, (azonban gyapjúhoz és nem színtartó ruhákhoz nem ajánlott).

4f8c4441c28b79765204610e-400x400-resize-transparent.png

Használata sem igényel különösebb munkát: elég a foltot bedörzsölni, a szappant 1-2 percig hatni hagyni, majd kézzel kiöblíteni, vagy mosógéppel átmosni.

Egy darab szappan hónapokra elegendő lehet, ezáltal költségkímélő megoldást kínál minden család számára!

Árlistánkat kérje az info@lollipopreklam.hu e-mail címen! 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://okomami.blog.hu/api/trackback/id/tr245077684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása