HTML

Öko mami

Friss topikok

  • Eva Nagy: Tisztelt cím! lehet nálatok borax-ot venni? Mert nem találom itt az oldalon a lehetőséget! Köszön... (2020.10.07. 08:29) Bórax

2013.02.06. 13:53 Lollipop grafika

Shea vaj - Minden, ami shea!

Shea VAJ 100/450/1000 ml illetve 2.5 kilós tömbök.

Finomított: csak tömbökben:
Mi is ez? A shea fa csonthéjas terméséből kinyert zsiradék, mely bőrápolási célra több, mint kiváló (jól helyettesíti kiütéses bőrnél a szteroidos krémeket…), de élelmiszeriparban is használatos.

FINOMÍTATLAN vagy FINOMÍTOTT?

Mindkettőnek van sajátos tulajdonsága, mely különböző testápolási célokra teszi azt alkalmassá. A nyers, finomítatlan shea vaj karakteres (egyesek szerint már-már kellemetlen, de elsőre mindenképpen szokatlan a „gyári” kencékhez képest) füstös-diós illatú, nagyon zsíros alapanyag krémekhez, szappanokhoz ún. super fat-nek. Hajápoló pakolás is készíthető belőle. Kicsit nehezebben szívódik fel, de hosszan tartó ápolást nyújt, 1-2 nap alatt rendbe hozza akár a bőrszárazságot akár a kipirosodott babapopsit.
A finomított shea vaj egy kémiai és fizikai eljáráson esik át melynek lényege, hogy jótékony tulajdonságaiból csak keveset veszít a zsiradék, viszont az erős shea illat jelentősen csökken, és víztartalma egy picit nő, ezzel jobban hidratál és kissé könnyebben szívódik fel a bőrbe. Szappan alapzsiradéknak tulajdonságai végett ez az egyik legjobb; ára is alacsonyabb, mint nyers társáé.

Shea OLAJ 110 ml

A shea vaj finomítása során keletkezik, illatában inkább a finomítatlan shea vajhoz húz, annak minden jó tulajdonságával, de olajos állaga révén könnyebben kenhető. 10 fokon kezd kissé szilárdulni.

Shea SZAPPAN kb. 100g

Magyar kézműves szappan három illatban. Ellenőrzött műhelyben készül, OÉTI bevizsgált. Krémesen habzó, 40% shea vajat tartalmazó termék, mely összetételénél fogva hajmosásra is kitűnő.

Shea vajas SAMPON 250 ml-rövidesen!

Szintén magyar, kézműves,OÉTI engedéllyel rendelkező, kedvező áru termék; SLS és parabén mentes, garantáltan nem tesztelték állatokon! Minden sampont érdemes higítva használni, azaz egy kis pohárban vagy flakonban hajhossztól függően 1-2 evőkanálnyi sampont vízzel higítani és úgy mosni hajat vele. Nem szükséges kétszer mosni; ecetes öblítés pedig csak különösen zsírosodásra hajlamos fejbőr esetén célszerű.
Shea vajas samponunk krémes és lágyan habzó, illatával az egész családot kényeztetheti.

Árlistánkat kérje az info@lollipopreklam.hu e-mail címen! 

Szólj hozzá!

Címkék: testápoló érzékeny bőr Shea vaj allergia mentes


A bejegyzés trackback címe:

https://okomami.blog.hu/api/trackback/id/tr195065742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása