A citromsav enyhén savas kémhatású vegyület, mely tökéletes a konyhai gépek, műanyag felületek, csempék vízkőmentesítésére. A legtöbb forgalomban lévő vízkőoldók erős vegyszerekkel érik el a kívánt hatást. A citromsav mondhatni anyagcsere barát: az energiatermelő anyagcsere (citromsavkör) köztes termékeként minden élő sejt összetevője. Élelmiszerekhez gyakran adagolják savanyítószerként (megjelölése: E 330).
Az ecet is jó vízkőoldó, viszont a citromsav nagy előnye, hogy nem hagy kellemetlen szagot.
Árlistánkat kérje az info@lollipopreklam.hu e-mail címen!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.