HTML

Öko mami

Friss topikok

  • Eva Nagy: Tisztelt cím! lehet nálatok borax-ot venni? Mert nem találom itt az oldalon a lehetőséget! Köszön... (2020.10.07. 08:29) Bórax

2013.02.13. 02:25 Lollipop grafika

Mosóparfüm

Vannak, akik el sem tudják képzelni a mosást öblítőszer nélkül, hiszen az öblítő az, ami puhává és illatossá teszi a ruhát, és megkönnyíti a vasalást. Csakhogy ezek előnyös hatások többek között olyan összetevőknek is köszönhetőek, melyek egyáltalán nem bőrbarátok, az arra érzékenyeknél allergiás reakciókat váltanak ki, bőrszárazságot, kiütéseket okoznak. A mosóparfümök ezzel szemben nem tartalmaznak allergizáló, irritáló anyagokat, csupán biológiailag ellenőrzött, természetes emulgeálószert.

A mosóparfüm másik nagy előnye, hogy rendkívül költséghatékony. Mivel nagyon erős koncentrátum, csupán kis mennyiség is elég belőle ahhoz, hogy a ruhák még sokáig illatozzanak a mosás után; így egy 100 ml-es flakon tartalma akár száz mosáshoz is elegendő lehet.

illat.jpg

Bár elsősorban az öblítők helyettesítésére használják, a mosóparfümnek nem csak a mosásnál veheted hasznát. A szárítandó ruhákat is illatosíthatod a segítségével úgy, hogy egy anyagdarabra cseppentesz a parfümből, és azt teszed a szárítógépbe. A szekrényben lévő ruhák friss illatát is hasonló módon őrizheted meg.

Árlistánkat kérje az info@lollipopreklam.hu e-mail címen! 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://okomami.blog.hu/api/trackback/id/tr795077741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása