HTML

Öko mami

Friss topikok

  • Eva Nagy: Tisztelt cím! lehet nálatok borax-ot venni? Mert nem találom itt az oldalon a lehetőséget! Köszön... (2020.10.07. 08:29) Bórax

2013.01.22. 18:01 Lollipop grafika

Mosódió, a természetes mosószer

Ez a lenyűgöző kis mosódió héj saponint tartalmaz, amelyet tisztításra használhatunk. Nem csak mosáshoz, de gyümölcsökhöz, a konyhában, háziállatokhoz és még sok minden máshoz is!

 

Hogyan működik?

A mosódió héj saponin tartalma kioldódik, amikor vízzel találkozik. A saponin felületaktív anyagként hat. Megtöri a víz felületi feszültségét, és segít a szennyeződés és az olajos foltok eltávolításában is. Lényegében ugyanilyen elven működnek a normál mosószerek is, de most vegyszerek nélkül is moshat, olcsóbban és allergia mentesen. 

A mosódió különösen ajánlott allergiában szenvedőknek, érzékeny bőrűeknek, újszülötteknek. A mosódió 100%-ban természetes, mentes a mesterséges vegyszerektől és hipoallergén, így nincs olyan ember, aki allergiás lenne rá.

Azoknak is nagyszerű választás, aki azokra a színezőanyagokra, parfümökre és vegyszerekre érzékenyek, amelyeket a legtöbb kereskedelmi mosószerben találhatunk. A legtöbb ember, akiknek irritációt okoznak a mosószerek, ideális megoldásnak találják a mosódiót. Néhány esetben az ekcéma vagy pikkelysömör tünetei is megszűnhetnek a mosódió használat során.

Az öko mosás mellett fő szempont, hogy olcsón moshatunk! 

Árlistánkat kérje az info@lollipopreklam.hu e-mail címen! 

 


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://okomami.blog.hu/api/trackback/id/tr95036152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása