HTML

Öko mami

Friss topikok

  • Eva Nagy: Tisztelt cím! lehet nálatok borax-ot venni? Mert nem találom itt az oldalon a lehetőséget! Köszön... (2020.10.07. 08:29) Bórax

2013.06.14. 14:21 Lollipop grafika

Vízkőoldás környezetkímélően

A vízkővel mindannyian küzdünk, akár a konyhát, akár a fürdőszobát említjük. Megjelenik, a csempén, a csapok körül vagy például a vízforralóban is. Szeretnénk könnyen eltüntetni a vízkövet, ezért megvesszük a boltokban lévő vízkőoldókat. Előfordul viszont, hogy elszínezik a csempénket ezek a szerek. Lehet nem is gondolnánk róluk, hogy a környezetünket sem kímélik, pedig létezik környezetkímélő vízkőoldó! Észre sem vesszük és lakásunkban rengetek olyan tisztítószert találunk, ami nem környezetkímélő.

 A hagyományos vízkőoldók erős vegyszereket tartalmaz: ammóniával és egyéb maró hatású vegyszerrel érik el a vízkőmentesítését. Ezek légzési nehézségeket, allergiát, bőrkiütéseket okozhat, amellett hogy óriási mértékben szennyezi a vizet ezért veszélyes környezetünkre!

citromsav_500.jpg

Egészségünkre és környezetünkre sincsenek jó hatással ezek a szerek. A környezetet is szennyezzük vele, mikor óvnunk kellene. Ezért fontos, hogy környezetkímélő termékeket válaszunk a tisztításhoz is. Használjunk citromsavat a vízkőoldásra így kíméljük környezetünket. A citromsav a leginkább környezetkímélő vízkőoldó. A citromsav enyhén savas kémhatású vegyület, mely tökéletes a vízkő oldására. Savanyító szerként gyakran adagolják élelmiszerekhez. Az ecettel is megfelelő környezetkímélő vízkőoldásra, de a citromsav előnye, hogy nem hagy kellemetlen szagot!

Árlistánkat kérje az info@lollipopreklam.hu e-mail címen!

Tel: 06 30 60 50 296  

Egyéb weboldalaink:

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://okomami.blog.hu/api/trackback/id/tr895359530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása