HTML

Öko mami

Friss topikok

  • Eva Nagy: Tisztelt cím! lehet nálatok borax-ot venni? Mert nem találom itt az oldalon a lehetőséget! Köszön... (2020.10.07. 08:29) Bórax

2013.06.20. 21:43 Lollipop grafika

Hogyan ügyeljünk gyermekünkre?

Minden szülő óvja,vigyáz gyermekére. A bőrükre is oda kell figyelni, védeni kell a káros vegyszerek hatásától. Nekik még érzékenyebb a bőrük, még károsabbak rájuk a vegyszerek. Nem csak arra kell figyelni, hogy mivel fürdetjük, vagy éppen ápoljuk a bőrüket, hanem arra is mivel mossuk ruháikat. Szinte minden mosóporban, mosószerben van valamilyen vegyszer, emiatt a kicsik érzékeny bőre kipirosodhat vagy allergia is jelentkezhet.

Ezért fontos, hogy olyan mosószert válasszunk, ami természetes alapanyagokból készült. Ilyen a mosódió. A mosódió sapoint tartalmaz, ami egy természetes szappan. Nem tartalmaz vegyszereket és allergiamentes.  

Választhatjuk a mosdódiót vagy a mosódióhéj folyékony, kioldott változatát is. Bőrgyógyászatilag bevizsgált natúr termék. Akár öblítőszert sem kell használni. 1 flakon mosódió pedig kb. 25-30 mosásra elég. Felbontás után tároljuk napfénytől menetes helyen így fél évig megőrzi minőségét.

IMG_5160.JPG

Amellett, hogy ügyelünk gyermekünk bőrére a mosdódiót akár konyhában, állatoknál és sok más helyen is használhatjuk. Ezek mellett olcsón is moshatunk!

Árlistánkat kérje az info@lollipopreklam.hu e-mail címen!


Tel: 06 30 60 50 296

Egyéb weboldalaink:

Web:
www.lollipopreklam.hu

Web:
www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog:
www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: érzékeny bőr allergia mentes


A bejegyzés trackback címe:

https://okomami.blog.hu/api/trackback/id/tr845370281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása