HTML

Öko mami

Friss topikok

  • Eva Nagy: Tisztelt cím! lehet nálatok borax-ot venni? Mert nem találom itt az oldalon a lehetőséget! Köszön... (2020.10.07. 08:29) Bórax

2013.02.13. 03:23 Lollipop grafika

Mosószóda


A mosószóda már a XI-XII. század óta ismert Magyarországon sziksó néven. Ez a környezetbarát tisztító- és vízlágyítószer természetes alapanyagokból készül, melyek nem maradnak a ruhában mosás után. A mosószóda így nem okoz irritációt és kevésbé szárítja ki a bőrt, - ami allergiásoknak vagy érzékeny bőrűeknek nagy segítség. Mindemellett rendkívül gazdaságos: az 1 kg-os csomag kb. 30 mosáshoz is elegendő!

mososzoda-2kg.jpg

Tisztító, zsíroldó hatása miatt erősen szennyezett ruhák, felületek tisztítására kiválóan alkalmas, általános tisztítónak is használható. 5 liter forró vízben feloldott 1 evőkanál mosószóda eltávolítja az edényeidről a zsiradékot, az égett foltokat. Általános tisztítás esetén 1 liter meleg vízben oldott 1 evőkanál mosószóda a legszívósabb tűzhelyeket, a legzsírosabb csempét, linóleumot is tisztává varázsolja.

Mosószóda segítségével a mosás, folteltávolítás egyszerre lehet pénztárca- és környezetbarát!

 

 

Árlistánkat kérje az info@lollipopreklam.hu e-mail címen! 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://okomami.blog.hu/api/trackback/id/tr95077764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása